Ovaj hemijski piling sadrži u sebi kombinaciju Mandelične, Salicilne kiseline i Vitamina A koji potpomažu penetraciju molekula za izbeljivanje i dovode do degradacije površnog melanina. Mandelična kiselina i Vitamin A deluju takođe na aktivaciju fibroblasta, stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana i ubrzavaju epidermalno podmlađivanje, što deluje na smanjenje bora. Alfa – Arbutin i Kodžik kiselina, u sinergiji sa Mandeličnom kiselinom i Vitaminom A deluju i kao inhibitor aktivnosti tirozinaze (enzima odgovornog za proizvodnju melanina) kako bi doveo do smanjenja melanocitnih i keratinocitnih pigmetnih granula čime izbeljuju pigmentacije… a Fitična kiselina, Emblica (ili Amla, indijska božanska biljka) i Vitamin A iz pilinga uklanjaju slobodne radikale i smanjuju oštećenja mitohondrijske DNK, dakle deluju i kao antioksidans.

Vreme držanja pilinga na određenoj regiji nakon aplikacije zavisi od fototipa klijenta a kreće se u rasponu od 20 min do sat ipo vremena. Kod fototipova I do III to vreme je duže (u rasponu od 45 min do sat ipo), a fototipovi IV do VI od 20 do 45 min. Prepustite samo iskusnoj osobi da to proceni.

Tanji sloj se nanosi na osetljivije regije (predeo oko oka, usana, nos).

U zavisnosti od problematike, zavisi i broj ponavljanja , kao i razmak između 2 tretmana .

Ovim pilingom se tretiraju sve vrste pigmentacija, naročito izraziti oblici fotostarenja, inflamantorne akne – papule, koristi se kao prevencija blagih dishromija, ali i za bradavice.

Regije koje se mogu tretirati su: lice, vrat, dekolte, ruke/ramena, leđa.

Ukoliko imate bilo koju vrstu pigmentacija na koži ovih regija, obratite nam se, zakazaćemo vam pregled kako bismo što bolje odredili kako pristupiti problemu i rešili isti.

[dt_sc_hr_medium /][dt_sc_intro_text title=”ZAKAZIVANJE”]

Na jednostavan način zakažite svoj termin
[/dt_sc_intro_text][dt_sc_callout_box type=”type4″ link=”http://studiocasadibellezza.com/rezervacije/” button_text=”REZERVACIJA” button_icon=”” image=”” target=”_blank” class=””]Izlečite akne, redukujte ožiljke, uklonite pigmentacije, smanjite bore na minimum, zategnite kožu, uklonite masne naslage, celulit i strije ili rešite problem opadanja kose uz pomoć naših omiljenih mezokoktela.

[/dt_sc_callout_box][dt_sc_hr_medium /]

Povezano
U moru tretmana koji postoje u ponudama u salonima za Opširnije
Šta je plazma? Četvrto agregatno stanje potpuno potpuno jonizirane materije, Opširnije
Lepa preplanula koža, bubuljice se više ne primećuju, vi se Opširnije
Ako ste dama koja ima tanke i svetle trepavice, verovatno Opširnije
Problem sa prirodnim volumenom trepavica, poznat je mnogim damama, koje Opširnije
Želite li zadržati mladalački izgled i još neko vreme se Opširnije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *