Poslednjih nekoliko godina, lepo oblikovane obrve su postale jedan od glavnih trendova u svetu lepote. Danas, gotovo da ne postoji devojka koja nije uradila nešto od trajne šminke.

Razlog je doprinošenje boljoj simetriji lica, skraćenje vremena svakodnevnog šminkanja, kao i finansijska ušteda na duže vreme i generalno lepši izgled.

Obrve daju okvir oku i akcentuju ono najlepše na našem licu- upravo naše oči.

Postoji više tehnika za rad na obrvama, međutim puder obrve iliti senčenje obrva se u poslednje vreme izdvaja kao najpopularnija metoda. One daju potpuno prirodan izgled sa efektom lagane senke na obrvama. U zavisnosti od želje klijenta, možemo postići različite rezultate, od nežnih  transparentnih pa do jasno definisanih, glamuroznih obrva.

U toku izvođenja procedure klijent ne oseća nikakav bol i nelagodnost, nema krvarenja, niti stvaranja mikroožiljaka na koži. To je jako važno za osobe sa niskim pragom tolerancije na bol, jer je potpuno bezbolno.

Postupak se izvodi u sterilnim uslovima. Iglice koje se koriste u radu su neotpakovane i nove za svakog klijenta. Nakon procedure, kljientu se daju saveti za negu u narednih 5 do 7 dana. U tom peridu se obrve isperutaju i „izblede“ za nekih 20% do 50% u zavisnosti od tipa kože klijenta.

U studiju Casa di Bellezza nakon mesec dana klijent obavezno dolazi na kontrolu i eventualnu korekciju, kako bi efekat što duže trajao.

Sama trajnost boje kod puder obrva je od 1 do 2 godine. Svakako se preporučuje osvežavanje boje, jednom godišnje jer trajnost iste zavisi od tipa kože klijenta, godina, kao i hormonalnog statusa.

U današnje vreme se sve veći akcenat stavlja na prirodni izgled devojaka, stoga je i ova procedura sve traženija i popularnija.

ps: Ukoliko Vam se priča o puder obrvama dopala  i mislite da su pravo rešenje za vas, slobodno nas kontaktirajte za više i detaljnije informacije