Problem sa prirodnim volumenom trepavica, poznat je mnogim damama, koje u cilju da ga prevaziđu, neprekidno tragaju za najboljim rešenjima. Tom traganju, sada može doći kraj jer je inovativni tretman nadogradnje trepavica koji se naziva ruski volumen trepavica, nešto što će zadovoljiti i najstrožije kriterijume na polju očekivanja izglega, ali i funkcije trepavica.

Šta je ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica, predstavlja naziv za tretman koji je osmišljen pre samo nekoliko godina u Rusiji, a zatim se zbog efikasnosti i kvaliteta učinka proširio po celom svetu, pa i kod nas. Ovaj tretman, podrazumeva mnogo složeniji i savršeniji proces ugradnje ekstenzija, nego što je do sada to io slučaj sa već zastarelom metodom ugradnje ekstenzija.

Konkretno, u okviru tretmana za ruski volumen trepavica, na prirodne trepavice, ugrađuje se između 200 i 600 ekstenzija po jednom oku. Navedeni broj ekstenzija može se nadograđivati različitim metodama, a to su 2D, 3D, 4D i 6D metoda nadograđivanja. Ekstenzije koje se na ovaj način nadograđuju, apliciraju se na prirodne trepavice, a mogu se prema želji oblikovati i uskladiti sa oblikom oka i pravcem rasta prirodnih trepavica.

Ekstenzije koje se u okviru ovakvog tretmana nadogradnje koriste su maksimalno kvalitetne, mekane i elastične i maksimalno se prilagođavaju prirodnom izgledu trepavica.

Ono što je takođe važno napomenuti, jeste da je funkcija ovako nadograđenih trepavica najpribližnija prirodnim trepavicama. U regiji kapaka i očiju, ne dolazi do pojave opterećenja niti do bilo kakvih neprijatnosti prilikom pomeranja trepavica. Ovako nadograđene trepavice, mogu se održavati kao i prirodne trepavice. Jedino što ovakve trepavice ne trpe, jeste kontakt sa uljima i preparatima koji bi mogli da oštete njihov sastav. To se odnosi na sredstva za ulepšavanje koja s esvakodnevno koriste u toku šminkanja.

Nadogradnja trepavica za ruski volumen trepavica, vrši se uz pomoć minimalne količine brzosušećeg lepka, a povremeno je potrebno izvršiti dopunu ekstenzija, odnosno korekciju nadogradnje. Učestalost dopune ekstenzija, zavisi od uslova negovanja nadograđenih trepavica, kao i od osobina prirodnih trepavica na koje su ekstenzije nadograđane.

Ovaj tretman nadogradnje trepavica dostupan je i našem studiju.

Za zakazivanje ili više informacija pozovite 065 642 642 4 ili nas posetite svakog dana u ulici Svetozara Markovića 10/8, u vremenu od 10h do 21h.

Izvor: lepotica.rs

Povezano
Ako ste dama koja ima tanke i svetle trepavice, verovatno Opširnije
Lepa preplanula koža, bubuljice se više ne primećuju, vi se Opširnije
Želite li zadržati mladalački izgled i još neko vreme se Opširnije
Ova procedura podrazumena ubrizgavanje manje doze koktela sastavljenih od prirodnih Opširnije
Oduvek je postojalo verovanje da je samo problematičnoj koži potreban Opširnije
Ovaj hemijski piling sadrži u sebi kombinaciju Mandelične, Salicilne kiseline Opširnije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *