Želite li zadržati mladalački izgled i još neko vreme se osećati kao da imate nekoliko godina manje? Slede saveti za pomlađivanje uz koje će svako moći zaboraviti koliko ima godina i uživati u lepoti i mladosti kože. Treba krenuti na vreme i s puno pozitivne energije.

Kako bi se pomladili i osećali dobro u svom telu potrebno je voditi računa o lepoti i svaki dan obavljati jutarnje i večernje čišćenje lica. Svako jutro potrebno je nakon umivanja na lice naneti kremu sa sitnim granulicama uz pomoć kojih će se odraditi lagani piling i nakon čega će koža dobiti potrebnu svežinu. Nakon pilinga sledi hidratantna krema.

Kožu treba tretirati i naveče, a nakon čišćenja lica preparatom namenjenim za vaš tip kože, sledi nanošenje kreme koja će nahraniti i zategnuti kožu.

Za mlađi izgled savetuje se jednom nedeljno piling kože celog tela s kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože. Svako veče pre spavanja dobro je izmasirati se losionom ili mlekom za telo s kojim ćete izbeći suvoću kože i stvaranje bora.

Pročitajte više o hemijskim pilinzima.

Nakon važne jutarnje nege lica sledi nanošenje šminke. Mnoge žene greše kada stave previše šminke jer višak pudera kao i korektora može dodati umesto oduzeti godine. Pored toga što vas čini starijim, previše šminke na licu nije dobro za zdravlje kože.

Tokom šminkanja potrebno je izabrati puder najsličniji prirodnoj boji koži, a koji se nanosi u tankom sloju. Senka bi trebala biti u zemljanim tonovima koja će se na najbolji način stopiti s prirodnom bojom kože.

Pročitajte više i o profesionalnom šminkanju.

Saveti za pomlađivanje uključuju još nekoliko proverenih trikova nakon kojih su se mnoge žene osećale bolje. Pored nege lica i upotrebe najboljih preparata, ne treba zaboraviti da se godine mogu oduzeti i uz pomoć prave frizure. Pramenovi su oduvek bili odlično rešenje.

Za lep mladalački izgled dobro je nakupiti dovoljnu količinu sna jer će se tako izbeći umoran, iscrpljen izgled i ružni tamni kolutovi ispod očiju.

Čovek, da bi se dobro osećao u svom telu, treba voditi računa o zdravom načinu života, a to je unos vitamina, minerala i drugih sastojaka i mora pronaći način kako da se što više opusti. To je još jedan način kako da “maknete” još nekoliko godina.

Pročitajte više i o fantastičnom Skin Food supermiksu.

Povezano
Šta je plazma? Četvrto agregatno stanje potpuno potpuno jonizirane materije, Opširnije
PARAFIN je proizvod koji se dobija preradom nafte i ima Opširnije
Problem sa prirodnim volumenom trepavica, poznat je mnogim damama, koje Opširnije
Ova procedura podrazumena ubrizgavanje manje doze koktela sastavljenih od prirodnih Opširnije
Oduvek je postojalo verovanje da je samo problematičnoj koži potreban Opširnije
Ovaj hemijski piling sadrži u sebi kombinaciju Mandelične, Salicilne kiseline Opširnije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *