Mezoterapija je već godinama jedna od najpopularnih estetsko-medicinskih metoda koja se koristi za ublažavanje bora, uklanjanje ožiljaka od akni, zatezanja kože, uklanjanje pigmentacija, mimičnih bora, poboljšanje  tonusa i oblikovanje tela, uklanjanje celulita, strija, opadanja kose…. Mezoroleri su najnovije dostignuće uz pomoć kojih se vrlo kontrolisano prave mikro povrede na koži lica ili tela, a zatim ubacuju adekvatni kokteli koji su prilagodjeni potrebi i stanju kako kože lica tako i tela.

Ovo je izuzetno efikasna metoda, jer se dermarolerom napravi na hiljade sitnih uboda, tako da se pored mezokoktela koristi mehanizam samozaceljenja kože, jer ćelije kože koje su u prečniku 1 do 2 mm oko probušenog kanala, oslobađaju impulse rasta ka nediferenciranim ćelijama.Ovi signali zauzvrat stimulišu proizvodnju novih ćelija, tj. fibroblasti se pretvaraju u kolagen i elastična valakna. Nastaju kolagenska vlakna, koja se integrišu u postojeće kolagenske sastave u gornjem dermisu. Novi sklop vlakana čini kožu debljom i popunjava prethodno deformisane ožiljke.

Na ovajnačin, pored ubacivanja aktivnih materija u srednji sloj kože (mezoderm) podstiče se i samoregeneracija kože.Već nakon prvog tretmana se vide rezultati. Dužina iglice na mezoroleru se razlikuje za lice i telo.

Kod nas možete, u zavisnosti od problematike, pronaći čitavu paletu koktela koja će vaše lice, telo ili problem alopecije dovesti do optimalnih rezultata. Posetite nas i mi ćemo pronaći idealno rešenje za vaš problem a rezultate ćete videti u najskorijem periodu. Izlečite akne, redukujte ožiljke, uklonite pigmentacije, smanjite bore na minimum, zategnite kožu, uklonite masne naslage, celulit i strije ili rešite problem opadanja kose uz pomoć naših omiljenih mezokoktela.

Kokteli su vodeće španske kozmetičke kuće INNOAESTHETICS.

innoaesthetics kragujevac