„Tip“ u prevodu sa engleskog znači – kraj. Prve tipse su se pojavile u industriji noktiju polovinom 70-tih godina. Bile su jako tvrde i debele i kratko su trajale. Danas, savremene tipse napravljene su od plastike koje ne šteti zdravlju čoveka. Izrađuju se od akrilinitril-butadien-stirol za koji se ne zahteva sertifikat ni u jednoj državi sveta. Profesionalne tipse su jako tanke, ne lome se, mekane (za lakše turpijanje) i različitih formi.

Postoji mišljenje da tipsa mora biti debela i čvrsta da bi nokti bili jači i duže trajali. Istina: Prirodni nokti moraju nositi težinu tipse i težinu materijala (gel ili akril) koji pri velikom sloju veštačkog materijal i nestručnim nanošenjem dobijaju izgled „lopate“ i u tom slučaju nokti nisu ženstveni, elegantni i lepi. Veštački nokti u zavisnosti od vrste nadogradnje moraju izgledati što prirodnije.

Nadogradnja veštačkih noktiju Tipsama se radi kod odgriženih, nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat. Prepustite svom nail tehničaru da sam odredi da li je nadogradnja ili izlivanje upravo za vaše nokte. Sa tipsama se postiže savršeno prirodan izgled veštačkog nokta.

KOME JE NAMENJEN?

Za sve dame koje žele prirodan izgled noktiju.

UČINAK

Ukoliko želite prirodan izgled veštačkog nokta.

TRAJANJE

Vreme trajanja tretmana je 90-120 minuta.

EFEKTI NADOGRADNJE NOKTIJU

Koji se rezultati dobijaju nakon ovog tretmana?

  • Postiže se savršeno prirodan izgled veštačkog nokta.
  • Traju dugo vremena.